Sales Képzés Blog

A BusinessSalesSchool azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol a vállalati értékesítő szakmát tisztességesen meg lehet tanulni. A Sales Képzés Blog a BusinessSalesSchool hivatalos blogja. Az iskolával kapcsolatos napi híreket, információkat, Gyakran Ismételt Kérdéseket itt találsz meg. De kapcsolattartásra is jó, tekintheted egyfajta fórumnak is.

Friss topikok

Címkék

Garantálja az iskola az elhelyezkedést?

2012.05.02. 17:18 h-laci

 Nem, az iskola nem garantálja. Ami garantálja, az a képzés során megszerzett versenyképes tudás. A BusinessSalesSchool az értékesítés területen jelenleg alkalmazott csúcstechnikát tanítja. Nem ködös elméletekről van szó, hanem arról, hogy a gyakorlatban mit kell csinálnod naponta a munkahelyeden - persze az ehhez szükséges elméleti alapok is meglesznek, hogy tudd miért.

Vállalati partnereink azért vesznek részt gyakornoki programunkban, mert szükségük van képzett sales munkatársakra, a gyakornokok jelentős részének várhatóan állást ajánlanak. Az iskolánkban végzett diákokat a SalesHunt személyzeti tanácsadó üzletágunk közvetíti vállalatokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

A bejegyzés trackback címe:

https://sales-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr334490339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása