Sales Képzés Blog

A BusinessSalesSchool azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol a vállalati értékesítő szakmát tisztességesen meg lehet tanulni. A Sales Képzés Blog a BusinessSalesSchool hivatalos blogja. Az iskolával kapcsolatos napi híreket, információkat, Gyakran Ismételt Kérdéseket itt találsz meg. De kapcsolattartásra is jó, tekintheted egyfajta fórumnak is.

Friss topikok

Címkék

Sokan mondják, hogy sales-nek születni kell. Meg lehet ezt tanulni iskolában?

2012.05.02. 23:35 h-laci

 Ha végignézed a képzések tematikáját, valóban van néhány témakör, ahol előnyösek lehetnek a hozott jó képességek. A legtöbbre azonban nem ez jellemző. Az értékesítés már régen nem arról szól, ki tud lyukat beszélni a másik hasába, ki tud akár a legképtelenebb dolgokat is rásózni más emberekre. Ennek a szakmának is megvannak az elméleti alapjai, amelyek a pszichológiából, szociológiából, statisztikából erednek. Ennek a szakmának is megvannak azok a fogásai, amelyekkel jelentősen növelhető a munka hatékonysága. Ebben a szakmában is létezik folyton fejlődő csúcstechnika, melynek alkalmazásával kiemelkedő sikereket lehet elérni. Ezek mind tanulható és gyakorolható dolgok.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

A bejegyzés trackback címe:

https://sales-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr414490834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása