Sales Képzés Blog

A BusinessSalesSchool azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol a vállalati értékesítő szakmát tisztességesen meg lehet tanulni. A Sales Képzés Blog a BusinessSalesSchool hivatalos blogja. Az iskolával kapcsolatos napi híreket, információkat, Gyakran Ismételt Kérdéseket itt találsz meg. De kapcsolattartásra is jó, tekintheted egyfajta fórumnak is.

Friss topikok

Címkék

Mit jelent az, hogy B2B értékesítés?

2012.05.02. 16:40 h-laci

 A business-to-business értékesítés azt jelenti, hogy az eladó is vállalat (szervezet), és a vevő is vállalat (szervezet). Az értékesítési folyamat ilyen esetekben jellemzően mindkét oldalon többszereplős.

A b2b mellett szoktunk emlegetni a b2c értékesítést, amely a business-to-consumer rövidítése, azaz a vállalat a nagyközönség, a fogyasztó felé értékesít.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

A bejegyzés trackback címe:

https://sales-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr974490288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása