Sales Képzés Blog

A BusinessSalesSchool azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol a vállalati értékesítő szakmát tisztességesen meg lehet tanulni. A Sales Képzés Blog a BusinessSalesSchool hivatalos blogja. Az iskolával kapcsolatos napi híreket, információkat, Gyakran Ismételt Kérdéseket itt találsz meg. De kapcsolattartásra is jó, tekintheted egyfajta fórumnak is.

Friss topikok

Címkék

Miben más a BusinessSalesSchool?

2012.05.02. 17:02 h-laci

Átfogó, felsőfokú értékesítési képzést jelenleg tudomásom szerint csak a BusinessSalesSchool végez ma Magyarországon. A különböző elérhető tanfolyamokon jellemzően a sales munka egy-egy részterületére koncentrálnak, ezek legtöbbször kommunikációs, tárgyalástechnikai, prezentációs, stb. tréningek. Az általunk kínált legtöbb képzés az összes olyan részterületet lefedi, amelyre az értékesítés munkában szükség van, és itt tanulhatsz olyan tantárgyakat is, amelyek sehol máshol nem elérhetők.

Másrészt a 2-3 napos tréningeken a hallgatók max. odáig jutnak el, hogy egye hasznos technikákat megismernek, nincs azonban idő és lehetőség ezek készségszintű begyakorlására. Nálunk erre hangsúlyozottan elég időt és lehetőséget teremtünk, sőt, aki részt vesz gyakornoki programunkban, mentorálás mellett élesben is kipróbálhatja, csiszolhatja az itt tanultakat.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

A bejegyzés trackback címe:

https://sales-kepzes.blog.hu/api/trackback/id/tr324490315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása