Sales Képzés Blog

A BusinessSalesSchool azért jött létre, hogy legyen egy hely, ahol a vállalati értékesítő szakmát tisztességesen meg lehet tanulni. A Sales Képzés Blog a BusinessSalesSchool hivatalos blogja. Az iskolával kapcsolatos napi híreket, információkat, Gyakran Ismételt Kérdéseket itt találsz meg. De kapcsolattartásra is jó, tekintheted egyfajta fórumnak is.

Friss topikok

Címkék

Sokan mondják, hogy sales-nek születni kell. Meg lehet ezt tanulni iskolában?

2012.05.02. 23:35 h-laci

 Ha végignézed a képzések tematikáját, valóban van néhány témakör, ahol előnyösek lehetnek a hozott jó képességek. A legtöbbre azonban nem ez jellemző. Az értékesítés már régen nem arról szól, ki tud lyukat beszélni a másik hasába, ki tud akár a legképtelenebb dolgokat is rásózni más emberekre. Ennek a szakmának is megvannak az elméleti alapjai, amelyek a pszichológiából, szociológiából, statisztikából erednek. Ennek a szakmának is megvannak azok a fogásai, amelyekkel jelentősen növelhető a munka hatékonysága. Ebben a szakmában is létezik folyton fejlődő csúcstechnika, melynek alkalmazásával kiemelkedő sikereket lehet elérni. Ezek mind tanulható és gyakorolható dolgok.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

Mennyire veszik szigorúan a bejárást az órákra?

2012.05.02. 23:14 h-laci

 A lehető legszigorúbban, ez már nem az egyetem. Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy csak olyan ember kapja meg a BusinessSalesSchool Diplomát, aki utána felkészültségével jó hírünket fogja kelteni.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

Garantálja az iskola az elhelyezkedést?

2012.05.02. 17:18 h-laci

 Nem, az iskola nem garantálja. Ami garantálja, az a képzés során megszerzett versenyképes tudás. A BusinessSalesSchool az értékesítés területen jelenleg alkalmazott csúcstechnikát tanítja. Nem ködös elméletekről van szó, hanem arról, hogy a gyakorlatban mit kell csinálnod naponta a munkahelyeden - persze az ehhez szükséges elméleti alapok is meglesznek, hogy tudd miért.

Vállalati partnereink azért vesznek részt gyakornoki programunkban, mert szükségük van képzett sales munkatársakra, a gyakornokok jelentős részének várhatóan állást ajánlanak. Az iskolánkban végzett diákokat a SalesHunt személyzeti tanácsadó üzletágunk közvetíti vállalatokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

Érdemes tanulnom, ahelyett, hogy állást keresnék?

2012.05.02. 17:13 h-laci

 Ha van állásod, és elégedett vagy vele, akkor jó. Ha még nincsen, az álláskeresésre fordított időt érdemes inkább tanulással tölteni. Egy hónap vagy fél év múlva már gyakornoki állásod lehet, a BusinessSalesSchool Diploma megszerzése után pedig nagyobb kezdő fizetéssel tudsz elhelyezkedni, a karriered gyorsabban ível felfelé.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

Miben más a BusinessSalesSchool?

2012.05.02. 17:02 h-laci

Átfogó, felsőfokú értékesítési képzést jelenleg tudomásom szerint csak a BusinessSalesSchool végez ma Magyarországon. A különböző elérhető tanfolyamokon jellemzően a sales munka egy-egy részterületére koncentrálnak, ezek legtöbbször kommunikációs, tárgyalástechnikai, prezentációs, stb. tréningek. Az általunk kínált legtöbb képzés az összes olyan részterületet lefedi, amelyre az értékesítés munkában szükség van, és itt tanulhatsz olyan tantárgyakat is, amelyek sehol máshol nem elérhetők.

Másrészt a 2-3 napos tréningeken a hallgatók max. odáig jutnak el, hogy egye hasznos technikákat megismernek, nincs azonban idő és lehetőség ezek készségszintű begyakorlására. Nálunk erre hangsúlyozottan elég időt és lehetőséget teremtünk, sőt, aki részt vesz gyakornoki programunkban, mentorálás mellett élesben is kipróbálhatja, csiszolhatja az itt tanultakat.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

Mit jelent az, hogy B2B értékesítés?

2012.05.02. 16:40 h-laci

 A business-to-business értékesítés azt jelenti, hogy az eladó is vállalat (szervezet), és a vevő is vállalat (szervezet). Az értékesítési folyamat ilyen esetekben jellemzően mindkét oldalon többszereplős.

A b2b mellett szoktunk emlegetni a b2c értékesítést, amely a business-to-consumer rövidítése, azaz a vállalat a nagyközönség, a fogyasztó felé értékesít.

Szólj hozzá!

Címkék: gyik

süti beállítások módosítása